25.05.2018

Cezaevinden İl Müftümüze Teşekkür

2018 yılı Ramazan ayı irşat faaliyetleri kapsamında İl Müftümüz Beraberindeki heyet ile birlikte Bolu Açık Cezaevindeki Hükümlülerle bir araya geldi. Programda bir konuşma yapan il müftümüz Orhan Genç’ e hükümlülerden Açık Cezaevi Mescidine verilen İmam Hatip Kadrosu için teşekkür edildi. Açık cezaevinde Diyanet İsleri Başkanlığımızın kadrolu İmam Hatibinin beş vakit görev yaptığı bir mescit bulunuyor. Hükümlüler ayrıca Mescidin cemaati almadığını açık ceza infaz kurumuna bir cami istediklerini dile getirdiler. Programda Din isleri yüksek kurulu uzmanı Ahmet Oğuz oruç hakkında ki soruları yanıtladı. Ayrıca yine D.İ.B Tekirdağ Eğitim merkezi öğretmeni Dr. Mehmet Tekin de sabır eğitimi hakkında sunumda bulundu. Kurum idarecilerinin de katıldığı program il müftümüzün ve misafir hocalarımızın hükümlüler için yaptığı samimi dua ile sona erdi.