14.05.2018

Kur’an Kursları Öğrencileri Arası Temel Dini Bilgiler Yarışma Yarışması Yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Kur’an Kursları’na katılımı artırmak, öğrencilerin itikat, ibadet ahlak ve siyer gibi temel bilgileri öğrenmeye, Kur’an-ı Kerim’i güzel okumaya teşvik etmek amacıyla, 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı’nda Başkanlığımıza bağlı Kur’an Kursları’nda okuyan kız-erkek öğrenciler arasında Temel Dini Bilgiler Yarışma Yarışması ” yapılması ile ilgili programlar çerçevesinde, 14.05.2018 Pazartesi günü İl Müftülüğü Toplantı Salonu’nda bir yarışma düzenlendi.

Komisyon Başkanlığı’nı İl Müftü Yardımcısı Nihat KÖK’ün yaptığı, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü İhsan SUBAŞ ve Vaiz Zeynep AKMAN’ın komisyon üyesi olduğu, İl ve İlçe Müftülüklerine bağlı Kur’an Kurslarında eğitim - öğretim gören erkek ve bayan öğrenciler arasında ayrı ayrı yarışmalar yapılmış olup,

Bayanlarda: Bolu Merkez Kalıcı Konutlar Camii Kız Kur’an Kursu Öğrencisi Sibel GÖL

Erkeklerde: Gerede İlçesi Yeni Camii Kur’an Kursu öğrencisi Ömer Faruk DİLEK birinci olmuşlardır.

Yarışmaların sonunda bütün öğrenci ve öğreticilere İl Müftülüğü tarafından çeşitli hediyeler verilmiştir.