11.05.2018

Merhum İzzet BAYSAL’ın Ruhuna İthafen Mevlid-i Şerif Okundu

Merhum İzzet Baysal’ın anısına düzenlenen ‘Şükran Günleri’ 10.05.2018 Perşembe günü Yıldırım Beyazıt Camiinde düzenlenen Mevlid-i Şerif ve Hatım Duasıyla başladı. Bolu İl Müftülüğü tarafından düzenlenen programda, İl Müftülüğü tarafından görevlendirilen İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımların okuduğu Kur’an-ı Kerim, Mevlid-i Şerif, kaside, tekbir ve salavatlardan sonra İl Müftüsü Orhan GENÇ İzzet Baysal’ın hayatı hakıında cemaati bilgilendirdi. Daha sonra İzzet Baysal’ın ruhuna ithafen okunan hatimlerin duasını yaptı.. Yatsı namazının kılınması ile program sona erdi.

Bolu halkının yoğun ilgi gösterdiği ve Yıldırım Beyazıt Camiinde akşam-yatsı namazları sonrası düzenlenen programa, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan AĞCAN İzzet Baysal’ın yeğeni İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet BAYSAL, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa ALİŞARLI, İl Müftüsü Orhan GENÇ, İzzet Baysal Vakfı Yönetim Kurulu, siyasi parti temsilcileri ve stk üyeleri katıldı.