30.04.2018

Diyanet İşleri Başkanlığı Sicil Daire Başkanı Orhan İŞLER ve Beraberindeki Heyet “Din İstismarı İle Mücadele Programları” Çerçevesinde Bolu’ya Geldi.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Din İstismarı ile mücadele etmek ve bu konuda Kur’an ve Sünnete dayalı sahih dini bilgi ile aydınlatmak amacıyla 3 kişilik heyet İlimize geldi.

26.04.2018 Perşembe günü DİB Sicil Daire Başkanı Orhan İŞLER, DİB Dinler ve Kültürlerarası İlişkiler Daire Başkanı Sema YİĞİT, DİB Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Mehmet AKKUŞ’tan oluşan heyet ilk önce İl Müftümüz Orhan GENÇ’i makamında ziyaret ettiler.

İl Müftü Yardımcıları Nihat KÖK, Eyüp ORHAN, İlçe Müftülerinin de hazır bulunduğu ziyaret esnasında, iki gün boyunca ne gibi programlar yapılacağı hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Daha sonra İl Müftüsü Orhan GENÇ ve Ankara’dan gelen heyet Vali Aydın BARUŞ’u ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında Din İstismarı ile Mücadele Programları ve etkinlikler hakkında bilgiler verildi.