25.04.2018

Şehit Velit BEKTAŞ’ın Ruhuna İthafen Mevlid-i Şerif Programı Düzenlendi

İl Müftülüğümüz tarafından 25.04.2018 Çarşamba günü öğle namazı öncesi İlimiz Merkez Beşkavaklar Mahallesi Yeni Camide 100. Yıl Ortaokulu Müdürlüğü organizasyonu ile Şehit Velit BEKTAŞ ve tüm Şehitlerimizin ruhuna ithafen Mevlid-i Şerif Programı düzenlendi.

Bolu halkının ilgi gösterdiği programda, İl Müftülüğümüzün görevlendirdiği Din Görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim, Mevlid-i Şerif, ilahi ve kasidelerden sonra Müftü Yardımcısı Eyüp ORHAN Vatan Sevgisi ve Şehitliğin Önemi hakkında cemaati bilgilendirdi.

Mevlid-i Şerif Programından sonra 100.Yıl Ortaokulu bahçesinde protokole ve tüm katılımcılara yemek ikam edildi.

Programa Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan AĞCAN, İl Müftü Yardımcısı Eyüp ORHAN, Din Görevlileri, 100. Yıl Ortaokulu Yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve Bolu halkı katıldı.