17.04.2018

Etkili Hutbe Sunumu Yarışması Yapıldı

2018 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Kur’an Kursu Öğreticileri ve Din Görevlileri arasında “Etkili Hutbe Sunumu” yarışması yapıldı.

17.04.2018 Salı günü Tepecik Mahallesi Akşemseddin Camii’nde yapılan yarışmaya Kur’an Kursu Öğreticileri, merkez ve köy camilerinde görevli İmam-Hatipler katıldı.

Komisyon Başkanlığını İl Müftü Yardımcısı Nihat KÖK’ün yaptığı yarışmada, İl Müftü Yardımcısı Eyüp ORHAN, Vaiz Durmuş ATEŞ, Diyanet Eğitim Merkezi Eğitim Görevlisi Müfit SEVİNÇ ve Bolu Altındağ Belediyesi Kız İmam-Hatip Lisesi Meslek Dersleri Öğretmeni Saadettin AFACAN’ın komisyon üyeliğini yaptığı yarışma sonunda Kuruçay Mahallesi Yeni Camii İmam-Hatibi Ahmet YILDIZ birinci oldu.

Yarışma sonunda komisyon üyelerine ve yarışmaya katılan bütün görevlilere hediyeler verildi.