16.04.2018

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Miraç Kandili’nin daha etkili bir şekilde kutlanması amacıyla ülke genelinde çeşitli etkinliklerin gerçekleştirilmesi kararlaştırılmıştır.

Bu itibarla 16.04.2018 Pazartesi günü Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof. Dr. Bünyamin ERUL İl Müftülüğü Konferans Salonu’nda “Kudüs ve Mescid-i Aksa” konulu bir konferans verdi.

Açılış konuşmasını İl Müftüsü Orhan GENÇ’in yaptığı konferansa, İl Müftü Yardımcıları Nihat KÖK, Eyüp ORHAN, Bolu merkez ve köylerinde görev yapan İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlar katıldılar.