10.04.2018

Camlı Caminin Temel Atma Töreni Gerçekleştirildi.

Camlı Caminin temel atma töreni 10.04.2018 Salı günü gerçekleştirildi. Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Selma HANCIOĞLU’nunda katıldığı programda ilk konuşmayı Camlı Cami Dernek Başkanı Durmuş AYDEMİR yaparak Cami inşaatı hakkında bilgiler verdi.

Dernek Başkanının konuşmasının ardından İl Müftüsü Orhan GENÇ cami, camilerin önemi, cami cemaat ilişkisi ve Türk Milletinin camilere verdiği değer hakkında bir konuşma yaptı.

Daha sonra Ak Parti İl Başkanı Nurettin DOĞANAY caminin temel atma törenine kadar emeği geçen herkese teşekkür etti. Sayın DOĞANAY’ın konuşmasından sonra Bolu Belediye Başkanı Alaattin YILMAZ halkımızın gayretleri ile inşallah caminin inşaatının en yakın zamanda bitirilip ibadete açılacağını belirtti.

Konuşmalarının ardından İl Müftü Yardımcısı Nihat KÖK bir dua yaptı. Programın sonunda Protokol ve davetliler ilk harcı temele attılar.