10.04.2018

İl Müftüsü Orhan GENÇ Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluş Yıldönümü Programlarına Katıldı

Türk Polis Teşkilatı’nın 173’üncü Kuruluş Yıldönümü sebebi ile 10.04.2018 Salı günü Anıtpark’da  bir tören düzenledi. Sabah saatlerinde düzenlenen törene Bolu Vali Yardımcısı Ahmet ATILKAN, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan ERDOĞAN, Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin DOĞANAY, Bolu Milletvekili Tanju ÖZCAN, Bolu İl Müftüsü Orhan GENÇ, Bolu Cumhuriyet Savcısı Önder YAMAN, kamu kurum müdürleri, emniyet mensupları, askeri erkân ve vatandaşlar katıldı.

Anıtparkta yapılan programdan sonra protokol ve vatandaşlar Şehitler Mezarlığına giderek görev yaparken şehit olan polis ve askerlerin kabirleri ziyaret edildi. Kabirlerin ziyareti esnasında İl Müftüsü Orhan GENÇ duygulu bir dua yaptı ve protokol tarafından Şehitlerin kabirlerine karanfiller bırakıldı.