04.04.2018

Türkiye Diyanet Vakfı 2. Başkanı İlyas SERENLİ Din Görevlileri, Kur’an Kursu Öğreticileri ve TDV Bolu İl ve İlçe Şube Görevlileriyle Bilgilendirme Toplantısı Yaptı.

Türkiye Diyanet Vakfı 2. Başkanı İlyas SERENLİ Din Görevlileri ve Kur’an Kursu Öğreticileri ile 04.04.2018 Çarşamba günü saat 10:00 da,  İlçe Müftüleri, TDV Bolu İl ve İlçe şube görevlileri ile de saat 14:00 da bir bilgilendirme toplantısı yaptı.

Her iki toplantıya İl Müftüsü Orhan GENÇ, İl Müftü Yardımcısı Eyüp ORHAN, İlçe Müftüleri, TDV Şube Hizmetleri Müdürü Yavuz KOCAMIŞ, İl Müftülüğü Şube Müdürleri, TDV Bolu Şube Sorumlusu Hakan ESEN, Din Görevlileri, Kadın ve Erkek Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı.

Sayın SERENLİ’nin kısa bilgilendirmesinin ardından söz alan TDV Şube Hizmetleri Müdürü Yavuz KOCAMIŞ,

Türkiye Diyanet Vakfının;

Yurtiçi Eğitim Faaliyetleri,

Öğrenci Yurtları ve Bursları,