27.03.2018

İmam-Hatip Öğrencisi Merve Nur PALACI İl Müftümüz Orhan GENÇ’i Ziyaret Etti.

Sağlık Mahallesi Saygılı Camii Müezzin-Kayyımı İsa PALACI’nın kzı Bolu İmam-Hatip Ortaokulu 6. Sınıf öğrencisi Merve Nur PALACI, yanında babası, annesi ve kardeşiyle birlikte İl Müftümüz Orhan GENÇ’i 27.03.2018 Salı günü makamında ziyaret etti.

Ziyaret sebebini anlatan Merve Nur şöyle dedi: “Geçen yıl Türkçe öğretmenimiz bir proje yapmamızı istedi bende dergi projemi anlattım. Yaptığım çalışmalarımı bir dergi olarak öğretmenime sundum. öğretmenim çok beğendi. Daha sonra öğretmenimle beraber okul müdürümüze dergiyi gösterdim o da çok beğendi ve her sene bu dergiyi çıkartmamı söyledi.

Sayın Müftüm, Dikensiz Güller İmam-Hatipliler isimli dergimi size hediye etmek istedim. Siz de beni kırmayarak kabul ettiniz. Çok teşekkür ederim.” dedi.

İl Müftüsü Orhan GENÇ ise: “Merve Nur kızımızın yapmış olduğu bu proje ile ilgili dergiyi kendisinden hediye olarak aldım. Gerçekten emek sarfetmiş. Kendisini ailesini ve öğretmenlerini kutluyorum. Bundan sonraki hayatında başarılar dilerim.” dedi.