23.03.2018

İl Müftülüğümüz Tarafından Her Çarşamba Bir Mahallede Akşam-Yatsı Namazları Arası Tefsir Dersleri Programları Devam Ediyor.

Bolu İl Müftülüğü’nün her hafta çarşamba günleri akşam-yatsı namazları arası bir mahallede yapılan Tefsir Dersleri Programı 21.03.2018 Çarşamba günü Sümer Mahallesi Yeni Camide gerçekleştirildi.

Programa Kur’an-ı Kerim okunması ile başlandı. Bolu Merkezde görev yapan ve aynı zamanda Bolu Müftülüğü Tasavvuf Müziği Korosunda görevli olan İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyım’ların ilahi, kaside, tekbir ve salavatlarının ardından İl Müftü Yardımcısı Eyüp ORHAN Kur’an-ı Kerim’in ilahi mesajlarını aktardı. Sayın ORHAN 20. Cüz’ün açıklamasını ayrıntıları ile anlattı.

Programa İl Müftü Yardımcısı Eyüp ORHAN, Müftülüğümüz tarafından görevlendirilen İbrahim YURTÇU, Ali EROL, Mustafa AKYAMAN, Birol KARAKAYA,                 H. İbrahim ÖZDEMİR, Bilal YILDIRIM ve çok sayıda vatandaş katıldı.