20.02.2018

Türkiye Diyanet Vakfı Bolu Şubesinden Örnek Davranış

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nde tedavisi devam etmekte olan bir hasta için Türkiye Diyanet Vakfı Bolu Şubesi tarafından Engelli Yürüteci hediye edildi.

19.02.2018 Pazartesi günü İl Müftüsü ve T.D.V. Bolu Şube Başkanı Orhan Genç ve beraberindeki heyet ilk önce Başhekim Uzm. Dr. Erdal DİLEKÇİYİ ziyaret ettiler.

Başhekim ile birlikte hastanede tedavi gören hastanın yanına gidilerek Engelli Yürüteci teslim edildi. Tedavi gören hastaya İl Müftüsü Orhan GENÇ geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve acil şifalar diledi. Başhekim DİLEKÇİ T.D.V. Bolu Şubesi’nin böyle bir bağış yapması bizi çok sevindirdi. Örnek bir davranış inşallah bu gibi bağışlara daha çok ihtiyacımız var. Çok teşekkür ederim dedi.

İl Müftüsü GENÇ’in ziyareti esnasında İl Müftülüğü Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü İhsan SUBAŞ, T.D.V. Bolu Şube Sorumlusu Hakan ESEN ve  Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü İbrahim BAŞARAN da  hazır bulundular.