15.01.2018

Kur’an Okunmayan Ev Kalmasın

Bolu Merkez Sağlık Mahallesi Küplüce Camii İmam-Hatibi Selahattin BODUR tarafından 2015 yılından itibaren Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Kur’an Okunmayan Ev Kalmasın Projesi kapsamında ve Bolu İl Müftülüğü’nün destekleriyle yaz aylarında camiye Kur’an- Kerim ve dini bilgiler öğrenmeye gelen öğrenciler ve cami cemaatiyle birlikte her hafta başka bir evde olmak üzere programlarına devam ediyor.

Kış sezonunda da öğrencilerle irtibatını kesmeyen ve her Salı ve Cuma günleri akşam-yatsı namazları arası öğrencilerle etkinliklere devam eden BODUR 74. Programını İl Müftümüz Orhan GENÇ’in katılımı ile 14.01.2018 Pazar günü gerçekleştirdi.

Çocuklar tarafından okunan, Kur’an-ı Kerim, ilahi, kaside ve yapılan duanın ardından bir konuşma yapan Sayın GENÇ: “ Bu güzel etkinlik dolayısıyla 3 yıldır öğrenci ve cami cemaatini bir araya toplayan Din Görevlisi Selahattin BODUR hocamızı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Sizlere de bu gibi programlara katıldığınız ve hocanıza destek olduğunuz için ayrıca teşekkür ederim” dedi.