08.01.2018

Sarıkamış Şehitlerimiz İçin Abant’ta Kur’an-ı Kerim Okundu ve Dua Yapıldı.

Sarıkamış'ta Allahuekber Dağları'nda 103 yıl önce şehit olan 90 bin askerimiz için 06-07.01.2018 tarihlerinde Abant’ta bir program düzenlendi.

Programda Bolu İl Müftülüğü tarafından görevlendirilen İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlar tarafından 1. Gün Kuran-ı Kerim, ilahi ve kasideler okundu. 2. gün sabah namazından sonra devam eden programlarda Kuran-ı Kerim, ilahi ve kasideler okundu ve Müftülük Vaizi Durmuş ATEŞ tarafından Sarıkamış’ta ve yurdun diğer bölgelerinde şehit olan askerlerimiz için dua yapıldı.

Programlara Bolu Valisi Aydın Baruş, Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem, Bolu 2. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Aydoğan Budakçı, İl Mütüsü Orhan GENÇ, Resmi daire yöneticileri, askerler, İzciler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.