08.01.2018

Şehitlerimiz İçin Mevlid Programı Düzenlendi

15 Temmuz Şehitleri ve bütün şehitlerimiz için 06.01.2018 Cumartesi günü Karaçayır Siteler Camiinde Mevlid-i Şerif Programı düzenlendi.

Programda Bolu İl Müftülüğü tarafından görevlendirilen İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlar tarafından Kuran-ı Kerim, Mevlid-i Şerif, ilahi ve kasideler okudundu.

Daha sonra İl Müftüsü Orhan GENÇ bu güne kadar çeşitli nedenlerden dolayı şehit olan Asker ve polislerimize Allahtan rahmet dileyerek konuşmasına başladı, Kuran-ı Kerimden şehitlik ile ilgili ayetler ve Hz. Muhammed (S.A.V)’in Şehitlikle ilgili hadislerini cemaate aktardı.

Mevlid programına Vali Aydın BARUŞ, İl Müftüsü Orhan GENÇ, Resmi Daire Müdürleri, Bolu Şehit Aileleri ve Gaziler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetici ve üyeleri, şehid aileleri, yakınları, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mevlid programından sonra Bolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Oteli’nde protokol ve bütün katılımcılara yemek ikram edildi.