06.11.2017

Şehit Piyade Yüzbaşı Burak Bilen’in Naaşı Dualarla Toprağa Verildi.

Hakkari Şemdinli’de şehit olan 2 güvenlik korucusu için düzenlenen cenaze töreninden dönerken geçirdiği trafik kazasında şehit olan Yüzbaşı 36 yaşındaki Burak Bilen'in naaşı Kalıcı Konutlar Merkez Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şehitler Mezarlığı’nda defnedildi.
Şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, şehidin ailesinin yanı sıra Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Bolu Valisi Aydın Baruş, AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik, Bolu 2. Komando Tugay Komutan Vekili Albay Abdulkadir Kavuncu, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan ve öteki ilgililer tarafından karşılandı.
04.11.2017 Cumartesi günü İl Müftüsü Orhan GENÇ'in cenaze namazını kıldırdığı programa, şehidin babası Yakup ve kardeşi Sezgin Bilen, Başbakan Yardımcısı Akdağ, Vali Baruş, Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarı Ali Fidan, AK Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü ve Tanju Özcan, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu İl Müftüsü Orhan GENÇ, Müftü Yardımcıları Nihat KÖK ve Eyüp ORHAN, Müftülük Şubre Müdürü Emre KESKİN ve binlerce vatadaş katıldı.