03.11.2017

Bolu İl Müftülüğü’nden 2017-2018 Yılı Cuma Günleri Yıldırım Beyazıt Camii’nde Sabah Namazı Sonrası Hadis Dersleri Programı

İl Müftüsü Orhan GENÇ’in sabah namazını kıldırmasının ardından programa Kur’an-ı Kerim okunması ile başlandı. Bolu Merkezde görev yapan ve aynı zamanda Bolu Müftülüğü Tasavvuf Müziği Korosunda görevli olan İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyım’ların ilahi, kaside, tekbir ve salavatlarının ardından İl Müftüsü Orhan GENÇ şehitlerimize Allahtan rahmet dileyerek konuşmasına başladı ve Hz. Muhammed (S.A.V)’in Şehitlikle ilgili hadislerini cemaate aktardı.

Programa İl Müftüsü Orhan GENÇ, Diyanet Eğitim Merkezi Müdürü Zeki YAVUZYILMAZ, Müftü Yardımcıları Nihat KÖK, Eyüp ORHAN ve çok sayıda vatandaş katıldı.