01.11.2017

KYK Yöneticileri İle Toplantı Yapıldı

Ailelerinden uzak bir ortamda Bolu’muzda KYK Yurtlarında kalan öğrencilerimizin aile ortamında eğitim ve öğretimlerini sürdürebilmeleri için yapılan hizmetler, öğrencilerimizin eğitimlerini sağlıklı bir ortamda yapmalarını ve kendilerini yalnız hissetmemeleri, vatanına ve milletine bağlı akli ve vicdanı hür nesiller yetiştirmek, bundan sonra yapılabilecek manevi yönden hizmetlerin nasıl sürdürüleceği hakkında KYK  yöneticileri ile 31.10.2017 Salı günü bir toplantı yapıldı.

Bolu İl Müftülüğü Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya İl Müftüsü Orhan GENÇ, KYK İl Müdürü Şerafettin ÇİLKARA, Müftülük Din Hizmetleri ve Din Eğitimi Şube Müdürü İhsan SUBAŞ, Bolu’daki Kız ve Erkek KYK Yöneticileri ve Müftülük Vaizleri katıldılar.