11.10.2018

Bolu’da Din istismarı İle Mücadele Toplantısı Yapıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından dini istismar eden terör örgütleriyle mücadele kapsamında Kur’an ve sünnete dayalı sahih dini bilgi ile toplumumuzu aydınlatmak, din istismarına karşı milletimizi bilinçlendirmek amacıyla 09.10.2018 Salı günü Bolu Termal Otel Toplantı Salonunda “Din istismarı İle Mücadele “ toplantısı gerçekleştirildi.

Ev sahibi olarak Bolu İl Müftüsü Orhan Genç: “Kıymetli meslektaşlarım Bolu’muza hoş geldiniz diyerek toplantının açılış konuşmasını yaptı Bolu, Sakarya, Çorum, Kastamonu, Düzce, Sinop, Zonguldak, Karabük ve Bartın İl Müftüleri veya Müftü Vekilleri, ayrıca Karabük, Sakarya Çorum ve Kastamonu İlahiyat Fakültesi Dekanları’nın katıldığı toplantıda Din İstismarının ne olduğu ve nasıl mücadele konularında istişare ve bilgi alış-verişi yapıldı.