08.10.2018

2018 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri çerçevesinde Sabah Namazı Buluşması Programı gerçekleştirildi

Bilal-i Habeşi Camii’nde 06.10.2018 Cumartesi günü sabah namazında, İl Müftüsü Orhan Genç, Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, AİBÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Müftü Yardımcıları, Müftülük Şube Müdürleri, gençler ve vatandaşlarımız katıldı.

Din Görevlileri tarafından okunan tekbir, salavat ve ilahilerden sonra İl Müftüsü Orhan Genç; “Kıymetli misafirler bu gün bizleri kırmayıp, uykunuzdan feragat ederek, uzaktan ve yakından gelerek davetimize iştirak ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ederim. Bolu İl Müftülüğü olarak her yıl olduğu gibi bu yılda Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde birçok programlar gerçekleştirdik. Bu günde Sabah Namazı Buluşması Programında sizlerle birlikteyiz. Yüce Allahtan dileğim; size, eşinize ve çocuklarınıza sağlıklı, mutlu, huzurlu ve hayırlı ömürler versin” dedi.

Programdan sonra Bolu Belediyesi tarafından programa iştirak eden cemaate ikramda bulunuldu.