05.10.2018

2018 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri Çerçevesinde Bolu İl Müftülüğü Emekli Din Görevlileri İle Bir Araya Geldi.

Bolu İl Müftüsü Orhan Genç ve Müftü Yardımcıları Nihat Kök ve Eyüp Orhan ile birlikte 04.10.2018 Perşembe günü Emekli Din Görevlileri Lokalinde daha önce çeşitli tarihlerde ve farklı camilerde görev yapan ve emekli olan din görevlileri ile sohbet ederek onların istek ve dileklerini dinledi.

Sayın Genç: "Kıymetli meslektaşlarım bizim davetimizi kırmayarak buraya kadar gelerek bizi çok memnun ettiniz. Yüce Allahtan hepinize bundan sonraki hayatınızda sağlık mutluluk ve huzur dolu günler dilerim. İl Müftülüğü olarak sizlere her zaman kapımız açık sizin tecrübelerinizden yaralanmak isteriz. Yüce Allah vücudunuza sağlık evinize huzur ihsan eylesin" diyerek duygularını dile getirdi.

Emekli Din Görevlileri de bizleri unutmadığınız için size teşekkür ederiz. Bu gibi programların daha fazla olmasını istiyoruz dediler. İl Müftüsü Sayın Genç tarafından hatmi şerifin duasını yapması ile program sona erdi.