03.10.2018

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Sebebiyle İl Müftüsü Orhan Genç Bolu Valisi Aydın Baruş’u Makamında Ziyaret Etti.

İl Müftüsü Orhan Genç Camiler ve Din Görevlileri Haftası sebebiyle İl Müftü Yardımcısı Nihat Kök, Din Görevlileri ve Kur’an Kursu  öğreticileri ile birlikte Bolu Valisi Aydın Baruş’u  02.10.2018 Salı günü makamında ziyaret etti.

Sayın Genç, ziyaret esnasında Vali Baruş’a bu hafta hakkında bilgiler vererek şu açıklamayı yaptı. “ Sayın Valim, bu hafta ve diğer zamanlarda da vatandaşlarımızın camilerimize olan ilgilerinin artması için çaba gösteriyoruz. Bolu’muzda Kur’an Kurslarımıza çok büyük bir talep ve katılım var. Bunu da iyi bir şekilde değerlendirerek mümkün olduğunca vatandaşlarımızın dini bilgilerini artırmak, bizim ve tüm din görevlilerimizin vazifesi. İl Müftülüğü olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.

Ayrıca bu hafta yapacağımız programlarla sadece camilerde değil,  camilerimizin dışında diğer mekanlarda da vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz.” dedi.