24.09.2018

Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Tanıtımı İle İlgili Bir Toplantı Gerçekleştirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan Türkçe ve yabancı dil ve lehçelerde basılı, süreli, radyo ve televizyon yayınlarının halkımıza ulaştırılması ve tanıtımının yapılması hususunda müftülüklerimizle karşılıklı olarak bilgi alışverişinde bulunmak, il ve ilçelerdeki yayın faaliyetlerini ve karşılaşılan sorunları yerinde tespit etmek üzere, 24 Eylül 2018 Pazartesi günü İl Müftülüğü Konferans Salonunda Basılı Yayınlar Daire Başkanlığı Diyanet İşleri Uzmanı Elif ERDEM’in katılımıyla bir günlük toplantı gerçekleştirilmiştir.

Açılış konuşmasını İl Müftüsü Orhan GENÇ’in yaptığı toplantıya, Müftü Yardımcıları Nihat KÖK, Eyüp ORHAN, İlçe Müftüleri, Şube Müdürü Emre KESKİN, merkez ve ilçeden bir bayan bir erkek Vaiz, Eğitim Uzmanları, Din Hizmetleri Uzmanları, Aile İrşad Koordinatörleri, Gençlik Koordinatörleri, Engelli Koordinatörleri, Manevi Rehberlik Uzmanları, faaliyetleriyle (özellikle okuma, yazma hususlarında) ön plana çıkan her ilçeden 1 İmam-Hatip, 1 Kur’an Kursu Öğreticisi, 1 Müezzin-Kayyımın, Diyanet Yayınevi Memuru Hamit KARABAŞ, Ücretli Yayınlar ve takvimlerden sorumlu memur Murat SÖZKESEN ve İl Müftülüğü basın-yayın görevlisi aynı zamanda ücretsiz yayınlarla ilgilenen memur Ömer ÖZCAN katıldı.