02.07.2018

Din Görevlileri Arasında Hafızlık Bölge Yarışması Yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 2018 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde 30.06.2018 Cumartesi günü Bolu Merkez Yıldırım Beyazıt Camiinde Din Görevlileri arasında Hafızlık Bölge Yarışması”  düzenlendi.

Komisyon Başkanlığını Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Üyesi Bayram YILMAZ’ın yaptığı, İl Müftü Yardımcısı Eyüp ORHAN, A.İ.B.Ü Öğretim Görevlisi Fahri ÇAKAN, Diyanet Eğitim Merkezi Eğitim Görevlileri Hasan EKE ve Fahri AYDIN’ın komisyon üyesi olduğu yarışmaya Bolu, Düzce, Çankırı, Eskişehir, Karabük, Bartın, Kastamonu ve Zonguldak İl Birincileri katıldı.

Yarışma sonunda tüm yarışmacılara  İl Müftülüğü tarafından altın ve çeşitli hediyeler verilmiştir.

NOT: Düzce Hafız Hasan Erkek Kur’an Kursu Öğreticisi Abdullah KARDUZ 1. olmuştur.