02.05.2018

İl Müftülüğü Tarafından Çeşitli Mekanlarda Berat Kandili Programları Düzenlendi.

30.04.2018 Pazartesi günü Berat Kandili olması nedeniyle il Müftülüğü tarafından programlar düzenlendi. Cezaevi ve Çakmaklar Huzurevinde yapılan programlara Vaizler Kadir ÖZTÜRK ve Selim İÇ, Din Görevlileri Yasin DÜĞEN, İbrahim YURTÇU, İ. Hakkı AKMANŞEN, İzzet Baysal Vakıf Huzurevinde Vaiz Durmuş ATEŞ ve Din Görevlisi İsmail EFE, Hattat Emin Barın KYK da Vaizler Harun BAKAN ve Kadir ÖZTÜRK, Seyit Avşar KYK da Vaiz Durmuş ATEŞ, Din Görevlileri Dursun CEBECİOĞLU ve Mustafa AKYAMAN katıldılar.

Kur’an-ı Kerim okunması ile başlayan tüm programlarda, Din Görevlileri tarafından Mevlid-i Şerif, ilahi, kaside, salavat ve tekbirler okundu, vaizler tarafından Berat Kandili hakkında bilgiler verildi.