19.03.2018

2018 Yılı Mart Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

Müftülüğümüzün her ay mutat olarak gerçekleştirdiği personel toplantısı 19.03.2018 Pazartesi günü Müftülük Konferans Salonu’nda yapıldı.

Kur’an-ı Kerim okunması ile başlayan toplantıda, Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan gelen görevlileri ilgilendiren talimatlar ve uyulması gereken konular açıklandı.

Toplantı sonunda İl Müftüsü Orhan GENÇ emekliye ayrılan Kürkçüler Mahallesi Toki Camii İmam-Hatibi Vacip EKİM’e görevlerinden dolayı Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Hizmet Teşekkür Belgesi verdi ve bundan sonraki hayatında sağlıklı ömürler diledi.

Toplantıya İl Müftüsü Orhan GENÇ, İl Müftü Yardımcıları Nihat KÖK ve Eyüp ORHAN, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü İhsan SUBAŞ, merkez ve köy camilerinde görevli  İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlar katıldılar.