06.03.2018

İl Müftüsü Orhan GENÇ İzzet BAYSAL’ı Anma Programına Katıldı.

Üstün Hizmet Madalyası ile ödüllendirilen hayırsever İzzet BAYSAL’ın ölümünün 18. Yıldönümü dolayısıyla 05.03.2018 Salı günü Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Gölköy Kampüsü'ndeki anıt mezarda anma töreni düzenlendi.

Tören AİBÜ'de bulunan öğrenci gruplarının kampüste bulunan anıt mezara kadar saygı yürüyüşünün ardından başladı.

Törende AİBÜ Rektörü Mustafa ALİŞARLI, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin YILMAZ birer konuşma yaptılar.

Daha sonra Bolu Valisi Aydın BARUŞ da İzzet BAYSAL hakkında bir konuşma yaptı. Sayın BARUŞ konuşmasında, İzzet Baysal’ın derin izler bırakan bir kişi olduğunu kaydetti.

Tören protokol konuşmalarının ardından Bolu İl Müftüsü Orhan GENÇ’in yaptığı duayla devam etti.

İzzet Baysal’ı anmak için gelen yüzlerce kişi ellerindeki kırmızı ve beyaz karanfilleri anıt mezara bıraktı.

Törene  Bolu Valisi Aydın BARUŞ, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin YILMAZ, Bolu Milletvekilleri, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Mustafa ALİŞARLI, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet BAYSAL, İzzet Baysal'ın kızı Esin AVUNDUK,  İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Nadir ÇELİK, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan ERDOĞAN, Bolu İl Müftüsü Orhan GENÇ, İlçe Belediye Başkanları, siyasi parti temsilcileri, öğretim üyeleri, sivil toplum kuruluşları, öğrenciler ve binlerce vatandaş katıldı.