02.01.2018

Şehit Polis Memuru Ozan ÖZEN İçin Mevlid-i Şerif Programı Düzenlendi.

İstanbul Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli iken 15 Temmuz darbe girişiminde şehit düşen polis memuru Ozan ÖZEN için 29.12.2017 Cuma günü akşamı Kültür Mahallesi Fatih Camii’nde Mevlid-i Şerif Programı gerçekleştirildi.

Programda Bolu İl Müftülüğü tarafından görevlendirilen İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlar tarafından Kuran-ı Kerim, Mevlid-i Şerif, ilahi ve kasideler okudundu. Daha sonra İl Müftüsü Orhan GENÇ şehit polis memuru Ozan ÖZEN ve tüm şehitlerimize Allahtan rahmet dileyerek duygusal bir konuşma yaptı. Konuşmasında Kuran-ı Kerimden şehitlik ile ilgili ayetler ve Hz. Muhammed (S.A.V)’in Şehitlikle ilgili hadislerini cemaate aktardı.

Mevlid programına Vali Aydın BARUŞ, Belediye Başkan Yardımcısı İhsan AĞCAN, İl Müftüsü Orhan GENÇ, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan ERDOĞAN, Şehit Ozan ÖZEN Ortaokulu Yönetici ve öğretmenleri, şehidin ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.