01.12.2017

Yıldırım Beyazıt Camii’nde Tesbihat Porgramı

Bolu İl Müftülüğü Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Mevlid Kandili Programları çerçevesinde 01.12.2017 Cuma günü sabah namazı tesbihat programı gerçekleştirildi.

İl Müftüsü Orhan GENÇ’in sabah namazını kıldırmasının ardından din görevlileri tarafından tekbir, salavat ve tesbihattan sonra Abant İzzet Baysal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman MOLLAİBRAHİMOĞLU Hz. Muhammet (S.A.V)’in hayatı hakkında bir konuşma yaptı. Program sonunda bütün cemaate cami çıkışı simit ve meyve suyu ikram edildi.

Programa Bolu İl Müftüsü Orhan GENÇ, Abant İzzet Baysal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman MOLLAİBRAHİMOĞLU, Müftü Yardımcıları Nihat KÖK, Eyüp ORHAN, İl Müftülüğü Din Hizmetleri ve Din Eğitimi Şube Müdürü İhsan SUBAŞ, KYK Öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.