30.11.2017

Mevlid Kandili Bolu’da Coşkuyla İdrak Edildi.

İnsanlığı karanlıktan aydınlığa çıkarmak üzere Yüce Rabbimizin gönderdiği Peygamberimizin (sav) doğumunun sene-i devriyesi olan 29 Kasım Çarşamba gününü perşembeye bağlayan gece, ümmeti olmakla iftihar ettiğimiz Hz. Muhammed (s.a.v)'in varlık âlemini şereflendirmesinin yıl dönümü olan 29.11.2017 tarihinde başta Yıldırım Beyazıt Camii (Büyük Cami) olmak üzere, Bolu’daki bütün camilerde idrak edildi.

Bolu Halkı’nın yoğun ilgi gösterdiği Yıldırım Beyazıt Camii’nde İl müftülüğümüz tarafından görevlendirilen din görevlileri tarafından Mevlid-i Şerif okundu. Mevlid programından sonra İl Müftüsü Orhan GENÇ Mevlid Kandili’nin önemi ve bu gecenin nasıl değerlendirileceği hakkında cemaati bilgilendirdi.  Sayın GENÇ’in sohbetinden sonra İl Müftü Yardımcısı Nihat KÖK’ün yapmış olduğu dua ile program sona erdi.