13.11.2017

İl Müftülüğümüz Tarafından Şehit Yüzbaşı Burak BİLEN için Mevlid-i Şerif Programı Gerçekleştirildi.

Hakkari Şemdinli’de şehit olan 2 güvenlik korucusu için düzenlenen cenaze töreninden dönerken geçirdiği trafik kazasında şehit olan Yüzbaşı Burak Bilen için 11.11.2017 Cumartesi günü Kalıcı Konutlar Camii’nde Mevlid-i Şerif okundu.

Programda Bolu Merkezde görev yapan ve aynı zamanda Bolu Müftülüğü Tasavvuf Müziği Korosunda görevli olan İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlar tarafından Kuran-ı Kerim, Mevlid-i Şerif, ilahi ve kasideler okudular. Daha sonra İl Müftüsü Orhan GENÇ şehitlerimize Allahtan rahmet dileyerek duygusal bir konuşma yaptı. Konuşmasında Kuran-ı Kerimden şehitlik ile ilgili ayetler ve Hz. Muhammed (S.A.V)’in Şehitlikle ilgili hadislerini cemaate aktardı ve dua ile program sona erdi.

Mevlid programına İl Müftüsü Orhan GENÇ, görevli olan İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlar, şehidin ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.