13.11.2017

İl Müftümüz Orhan Genç, Gerede Müftülüğümüzce düzenlenen "Hafızlık icazet ve Kur'an Ziyafeti Programı"na Katıldı

İlimiz Gerede İlçe Müftülüğüne bağlı Yeni Camii Erkek Kur’an Kursunda hafızlık eğitimini tamamlayan 12 öğrenci için 11 Kasım 2017 Cumartesi günü Yeni Camii'nde icazet ve Kur'an ziyafeti programı düzenlendi. Programa; İl Müftümüz Orhan Genç, İlçe Kaymakamı, İlçe Belediye Başkanı, İlçe Müftüleri, Daire Amirleri, Ankara Millet Camii İmam-Hatibi Hafız Mustafa Orhan ve Müezzin Kayyımı Hafız Abdurrahman Ayaz, Ankara Hacı Bayram-ı Veli Camii Uzman İmam-Hatibi Hafız Yunus Koçan ile din görevleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İl Müftümüz Orhan Genç programda yaptığı konuşmada Kur'an okumanın önemine dikkat çekerken onu hayatımızın her alanına hakim kılmamız gerektiğini belirtti ve hafızlığını tamamlayan öğrencileri tebrik ederek onları yetiştiren hocalarına ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Program sonunda protokol tarafından öğrencilere hafızlık belgeleri ve çeşitli hediyeler verildi.