02.11.2017

Bolu İl Müftülüğü’nden 2017-2018 Yılı Her Çarşamba Günleri Bir Mahallede Akşam-Yatsı Namazları Arası Tefsir Dersleri Programı

Bolu İl Müftülüğü’nün her hafta çarşamba günleri akşam-yatsı namazları arası bir mahallede yapılacak olan Tefsir Dersleri Programı 01.11.2017 Çarşamba günü Karaçayır Mahallesi Siteler Camii’nde başladı.

Programa Kur’an-ı Kerim okunması ile başlandı. Bolu Merkezde görev yapan ve aynı zamanda Bolu Müftülüğü Tasavvuf Müziği Korosunda görevli olan İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyım’ların ilahi, kaside, tekbir ve salavatlarının ardından İl Müftülük Vaizi Ahmet ULUTÜRK Kerim Kitabımız Kur’an-ı Kerim’in ilahi mesajlarını aktardı. Sayın ULUTÜRK Fatiha Suresi ve Bakara Suresi’nin (1. Cüz) tefsirini ayrıntıları ile anlattı.

Programa Müftülük Vaizi Ahmet ULUTÜRK ve Müftülüğümüz tarafından görevlendirilen İbrahim YURTÇU, Özgür ÖZER, Ali EROL, Yasin DÜĞEN, Mustafa AKYAMAN, İ.Hakkı AKMANŞEN, Birol KARAKAYA ve çok sayıda vatandaş katıldı.