21.03.2016

Bolu İl Müftülüğü Türk Tasavvuf Musikisi Topluluğu çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bolu’daki İmam ve Müezzinlerden oluşan Topluluk, ilk kurulduğu yıldan itibaren kendini yenileyerek çalışmalarına ve konserlerine devam etmektedir. Bu çalışmalar kapsamında Topluluk, 02.03.2016 Çarşamba günü Kıbrıscık Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Çok Amaçlı Salonunda saat 19.30'da Kıbrıscıklı vatandaşlara bir konser verdi. Programa; İl Müftümüz İzani Turan, Kıbrıscık Belediye Başkanı Doğan Dağ, İl Müftü Yardımcıları Abdullah Eroğlu ve Nihat Kök, İlçe Müftüleri, Din Görevlileri ve vatandaşlar katıldı. Bolu İl Müftülüğü Türk Tasavvuf Musikisi Topluluğu 21.03.2016 tarihinde Göynük İlçesi’nde konser verecek.