20.07.2017

Hacı Adaylarına Yönelik Tanışma ve Bilgilendirme Semineri

Diyanet İşleri Başkanlığımız ile 2017 Yılı Hac Organizasyonu çerçevesinde Ankara 16. kafile ile Bolu’dan Hacca gidecek olan hacı adayları ile Kafile Görevlileri için 20.07.2017 Perşembe günü Bolu İl Müftülüğü Binası karşısındaki Tepecik Mahallesi Akşemseddin Camii’nde “Tanışma ve Bilgilendirme Toplantısı” yapıldı.

Seminere Din Hizmetleri ve Din Eğitimi Müdürü İhsan Subaş (Kafile Başkanı), Hac ve Umre Hizmetleri Müdürü Emre Keskin, Kafile Din Görevlileri Mustafa Aygün, İlhami Erel, Bilal Hargün, İbrahim Afacan, Kadın İrşat Görevlisi Emine Yaylıoğlu ile 153 kadın ve erkek hacı adayı katıldılar.

Toplantıda öncelikle Hac ve Umre Hizmetleri Müdürü Emre Keskin hacda görevli olan kafile başkanı ve din görevlilerini tanıttı. Hac ile ilgili herkesin bilmesi gerekli resmi işlemleri hatırlattı. Daha sonra Kafile Başkanı İhsan Subaş, yolculuk öncesi Türkiye'de, Türkiye ve Suudi Arabistan havalimanlarında yerine getirilmesi gereken iş ve işlemler ile otele intikal ve kafile hareket programı, hac ve umre ibadeti hakkında bilgi verdi.