25.04.2017

Bolu İl Müftülüğü’nden Kutlu Doğum Haftasında Şehit Ailesine Ziyaret

2017 yılı Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri çerçevesinde 24.04.2017 Pazartesi günü Bolu İl Müftüsü Orhan GENÇ 15 Temmuz’da şehit olan polis memuru Ozan ÖZEN’in ailesini ziyaret etti.

İl Müftüsü Orhan GENÇ: “ Şehidimizin abisi İl Müftülüğümüzde görev yapmaktadır. O bize bir emanettir. Her zaman benim yanıma gelip her türlü sıkıntı ve isteklerini bana söyleyebilir. Ben onun bir amiri değil abisiyim.” dedi

İl Müftü Yardımcısı Nihat KÖK’ünde bulunduğu ve duygusal bir ortamda geçen sohbet sonrasında Vatan ve Millet uğruna canını feda eden bütün şehitlerimizin ruhları için Kur’an-ı Kerim okundu ve dua yapıldı.

Şehit Ozan ÖZEN’in anne babası ve abisi bu ziyaretten memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.