25.04.2017

Bolu İl Müftülüğü’nden Kutlu Doğum Haftasında İzzet Baysal Vakıf Huzurevine Ziyaret

Bolu 2017 yılı Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri çerçevesinde 24.04.2017 Pazartesi günü İl Müftüsü Orhan GENÇ Bolu İzzet Baysal Vakıf Huzurevini ziyaret etti.

İl Müftüsü Orhan GENÇ ilk önce Huzurevi Müdürü Talat Orbay OFLAZ’ı ziyaret ederek karanfil ve kartela hediye etti. Ziyaret esnasında İl Müftü Yardımcısı Nihat KÖK, Şube Müdürü İhsan SUBAŞ, Müftülük Vaizesi Zeynep Binsor AKMAN,  Huzurevi Müdür Yardımcısı Mehmet Ali ÖZDEMİR hazır bulundular.

İl Müftüsü Orhan GENÇ: “Kutlu Doğum Haftası Etkinliklerimiz çerçevesinde Huzurevi ziyaretimiz de vardı. Çeşitli sebeplerden huzurevine gelen, bakıma muhtaç olan ve bazıları yatalak olan kadın ve erkek  huzurevi sakinlerini ziyaret etmek istedik. Bolu İzzet Baysal Vakıf Huzurevi Bolu’dan ve çevre illerden gelen vatandaşlara hizmet ediyor. Başarılı bir yönetim sayesinde bakıma ihtiyacı olan vatandaşlarımıza hizmet ediyorsunuz. Allah sizlerden razı olsun. Burada bulunan büyüklerimize Yüce Allahtan sağlıklı ve hayırlı ömürler dilerim” dedi.

İzzet Baysal Vakıf Huzurevi müdürü Talat Orbay OFLAZ ise ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduğunu belirterek İl Müftüsü Orhan GENÇ’e teşekkür etti.

Sonra hep beraber huzurevi yönetimi ile çeşitli sebeplerden huzurevine gelen, bakıma muhtaç olan ve bazıları yatalak olan kadın ve erkek huzurevi sakinleri ziyaret edildi. Aynı zamanda huzurevinde görevli hizmetli, hasta bakıcı, aşçı ve memurlar da  ziyaret edilerek her birisine karanfil ve kartela hediye edildi.

Huzurevi sakinleri bu ziyaretten dolayı çok memnun olduklarını belirterek  İl Müftüsü Orhan GENÇ’e teşekkür ettiler ve bu ziyaretlerin daha sık olmasını istediler.