24.04.2017

Mirac Kandili Programı Yıldırım Beyazıt Camiinde Gerçekleştirildi.

Mirac Kandili sebebiyle Bolu İl Müftülüğü  23.04.02017 tarihinde Yıldırım Beyazıt Camiinde bir program düzenledi.

Mirac Kandili sebebi ile Türkiye genelinde olduğu gibi Bolu’da da  vatandaşlar başta Yıldırım Beyazıt Camii olmak üzere bütün camileri doldurdu.

Bolu İl Müftülüğü’nün resmi programının yapıldığı Yıldırım Beyazıt Camiinde  ise daha yoğun bir heyecan vardı. Camiye gelen vatandaşlar akşam namazını  cemaatle kıldıktan sonra yatsı namazına kadar din görevlilerinin  okumuş olduğu mevlid-i şerif,  Kur’an-ı Kerim tilavetleri ve Bolu Müftülüğü Tasavvuf Musikisi Topluluğunun okuduğu tekbir, salavat ve ilahileri duygulanarak dinlediler.

Bolu İl Müftüsü Orhan GENÇ mevild programından sonra Mirac Kandili ve bu gece yapılacak ibadetler hakkında bigiler verdi. Daha sonra mevlid duası ve okunan hatimlerin duası ile program sona erdi. Yatsı namazından sonra cami çıkışında cemaate gül suyu ve lokum şekeri ikram edildi.