10.02.2017

Suriye Halep’e Yardım Konvoyu Dualarla Uğurlandı.

Türkiye Diyanet Vakfı’nın “Halep’te İnsanlık Ölmesin” yardım teması ile 19-31 Aralık 2016 tarihleri arasında başlatmış olduğu, Bolu İl ve İlçe Müftülükleri, TDV Bolu Şubesi ve Bolu Belediyesi ile ortaklaşa düzenlenen yardım kampanyasında içinde insani yardım malzemesi (1020 yatak, 970 yastık, 5 palet su, muhtelif gıda maddeleri ve çeşitli giyim eşyaları) bulunan 3 tır Bolu İl Müftülüğü önünden Halep’e dualarla uğurlandı.

Programa Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, Bolu İl Müftüsü Orhan Genç, Eğitim Merkezi Müdürü Zeki Yavuzyılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer,  İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, Müftü Yardımcısı Nihat Kök, Müftülük Şube Müdürleri, Müftülük Personeli, Bolu merkeze bağlı Din Görevlileri ve Bolu Halkı katıldı.

Programda bir konuşma yapan İl Müftüsü Orhan Genç: “ Kıymetli misafirler TDV Bolu Şubesi tarafından organize edilen, Bolu İl ve İlçe Müftülükleri ve Bolu Belediyesi ile ortaklaşa başlattığımız bu kampanyada şu anda Halep’e 3 tır gönderiyoruz. Bildiğiniz gibi daha öncede 7 tır insani yardım malzemesi gönderilmişti. Hayırlısı ile inşallah ihtiyaç sahiplerine ulaşacaktır. Bolu il ve ilçelerdeki halkımıza ve bizlere devamlı destek olan Bolu Belediyesine teşekkür ederim” dedi.

Bu Kampanya çerçevesinde 03.01.2016 tarihinde 7 tır insani yardım malzemesi daha Halep’e gönderilmişti.