10.10.2016

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri

6 Ekim Perşembe günü Bolu Merkez ve köy camilerinde görevli İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım ve Kur’an kursu öğreticilerinin eş ve çocuklarının katılımıyla Köroğlu Sofrasında yemek programı düzenlendi.

Programa Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkanı Alaattin Yılmaz, İl Müftüsü İzani Turan, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, İl Müftü Yardımcısı Nihat Kök Müftülük Personel Müdürü Lütfi Ekici, Din Eğitimi ve Din Hizmetleri Müdürü İhsan Subaş, Bolu Merkez ve köy camilerinde görevli İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım ve Kur’an Kursu öğreticilerinin eş ve çocuklarının da bulunduğu 500 kişi katıldı.

Protokol konuşmaları ile başlayan programda: İl Müftüsü İzani Turan: "15 Temmuz'da görevinin başında olan milletimizin dini duygularını harekete geçirerek alanlarda bulunan ve bulunmalarını temin eden Siz kardeşlerime tekrar teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Daha sonra Bolu Belediye Başkanı Alaattin Yılmaz ve Bolu Valisi Aydın Baruş birer konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından karşılıklı çiçek ve plaket takdimi ile sona erdi.